Психологија

др Данка Пурић
доцент
Одељење: Психологија
Кабинет: к263
Телефон: 3206-152
Лична страна


Термини консултација:
Уторак 13:00 - 14:00 (пролећни семестар)
Четвртак 12:00 - 13:00 (јесењи семестар)
↑↑↑