Психологија

др Ана Пешикан Аврамовић
редовни професор
Одељење: Психологија
Кабинет: к259
Телефон: 3206-148
Лична страна


Термини консултација:
Среда 12:00 - 13:00 (јесењи семестар)
Уторак 17:30 - 18:30 (пролећни семестар)
↑↑↑