Социологија

др Нада Маћиг Секулић
редовни професор
Одељење: Социологија
Кабинет: к364
Телефон: 3206-195
Лична страна


Термини консултација:
Среда 14:00 - 16:00 (пролећни семестар)
↑↑↑