Социологија

др Мина Петровић
редовни професор
управник Одељења
Одељење: Социологија
Кабинет: к367
Телефон: 3206-196
Лична страна


Термини консултација:
Понедељак 12:00 - 13:00 (јесењи семестар)
↑↑↑