Студенти

КОНКУРСИ
Национални конкурси

Конкурс за студенте I године студија који конкуришу за смештај у студентске домове у школској 2017/2018. години можете преузети овде.

Конкурс за пријем студената у установу студентски центар "Београд" за школску 2017/2018. годину можете преузети овде.

У циљу подстицања бољег успеха на студијама, развијања интересовања за научно-истраживачки и стручни рад студената, подстицања креативног и критичког мишљења, студентима основних академских студија, односно интегрисаних академских студија, Универзитет у Београду сваке године додељује награду за најбољи научно-истраживачки и стручни рад студената из сваке групације факултета, израђен у претходној календарској години.

Рок за пријаву на конкурс за најбољи научно-истраживачки и стручни рад студената за 2016. годину je 12. мај 2017. године. Више информација можете пронаћи овде.

Одбор Задужбине Драгољуба Маринковића расписује Јавни позив за давање 40 помоћи у износу од по 10.000,00 динара за лечење и набавку медицинских помагала студентима Универзитета у Београду. Рок за подношење пријава је од 23. фебруара 2017. године до 17. марта 2017. године. Више информација можете пронаћи овде.

Конкурс за доделу 30 (тридесет) „Награда Миливоја Јовановића и Луке Ћеловића“ за стручне радове студената Универзитета у Београду из области правних и економских наука, за школску 2016/2017. годину, можете преузети овде.

Kонкурс за доделу стипендија Фондације „Нови добротвори Универзитета у Београду“ студентима Универзитета у Београду за школску 2016/2017. годину можете преузети овде.

Конкурс за доделу стипендија Задужбине Ђоке Влајковића студентима Универзитета у Београду за школску 2016/2017. годину можете преузети овде.

Међународни конкурси

Информације о међународним конкурсима објављују се у рубрици Међународнa сарадња – Конкурси (www.f.bg.ac.rs/medjunarodna_saradnja/konkursi).

Конкурси за упис у прву годину студија на Филозофском факултету Универзитета у Београду

Конкурси за упис у прву годину студија (основних, мастер, докторских) на Филозофском факултету Универзитета у Београду објављују се у рубрици За будуће студенте (http://www.f.bg.ac.rs/buduci_studenti/vestiBS), у одељку Конкурси.

↑↑↑