Запослени

Претрага по одељењу:
Претрага по звању:
Претрага по имену и/или презимену:
Molimo Vas da unesete celo ime ili deo imena koristeći slova č, ć, ž, š ili đ ako je potrebnoПродекан за финансије:
др Данијел Синани

Продекан за наставу:
др Небојша Грубор

Продекан за науку:
др Јелена Ердељан

Секретар Факултета:
Слободан Иванежа
↑↑↑