Udruženje studenata psihologije "Stimulus"

Удружење Студената Психологије „Стимулус“

У јесен 2000-те године, када су се многе промене дешавале у нашој земљи, група студената са Филозофског Факултета у Београду окупила се са жељом да подстакне неке промене на свом факултету. Основано је Удружење Студената Психологије „Стимулус“. Назив удружења требало је да симболизује његову улогу у животу студената психологије. Циљ Удружења је да иницира акције и „стимулише“ студенте, професоре и професионалце на што бољу сарадњу и заједнички труд на побољшању студија психологије. Чланови „Стимулус“-а настоје да дају свој допринос побољшању квалитета студија, квалитету студентског живота, као и да на најбољи начин представљају свој факултет у свету.

Најпоноснији смо на остваривање сарадње са студентима широм Европе. „Стимулус“ је члан Савеза Удружења Студената Психологије, које је члан EFPSA (European Federation of Psychology Students Associations). Овим путем смо реализовали велики број студентских размена, као и велики број других активности.

Ако си студент психологије и желиш да урадиш више, придружи нам се и имаћеш прилику да сазнаш како функционише студентска организација, реализујеш своје идеје и укључиш се у велику мрежу коју чине студенти психологије из целе Европе! Јави се!

↑↑↑