Филозофија

5
 
Сеп
 
2022
Други уписни круг за програм *Студије будућности *на Београдској отвореној школи

Обавештавамо вас да је отворен други уписни круг за програм *Студије будућности *на Београдској отвореној школи. Конкурс је отворен до понедељка, 12. септембра до 23:59х.

Једногодишњи образовни програм *Студије будућности *је намењен онима који ће у октобру 2022. године имати до 27 година и бити студенти/киње завршне године, апсолвенти/киње или студенти/киње мастер студија на неком од београдских универзитета.

Наиме, у питању је једногодишњи мултидисциплинарни програм који је намењен одабраним студентима универзитета и који се састоји од модула знања и вештина (у питању су 4 модула: *Будућност државе и друштва*, *Вештине за будућност*, *Учионица 4.0 *и *Погледи ка Европи*), програма праксе, *Алумни2Студентс* програма менторства, као и писања завршног рада. Настава се одиграва у форми интерактивних предавања, панел дискусија, радионица, тренинга и симулација.

На следећем линку ( https://www.bos.rs/sb/vesti/333/10784/otvoren-je-drugi-upisni-krug-za-obrazovni-program-studije-buducnosti.html) се налазе најважније информације и конкурс који је важан за потенцијалне кандидате.

Овај линк (https://www.bos.rs/sb/) води до сајта *Студија будућности* где се налазе све потребне информације о модулима и организацији наставе, али и вести о актуелним дешавањима на програму.


↑↑↑