Социологија

29
 
Авг
 
2023
Промењен термин консултација доц. др Ане Бирешев до краја семестра

Доц. др Ана Бирешев ће од наредне седмице до краја септембра консултације држати четвртком, од 12:00 до 13:00.


↑↑↑