Vesti i događaji

Опште вести
RSS
22
 
Дец
 
2014

Позивају се кандидати који су конкурисали за пријем за докторске студије на студијској групи историја да због процедуралних неусаглашености дођу 26.12.2014. године у Свечану салу 108 у 11 часова ради поновног писања мотивационог писма. Пожељно је да кандидати понесу сопствене лаптопове. У случају да то нису у могућности нека о томе известе секретара Одељења за историју меjлом најкасније до 25.12. до 12 часова како би им се благовремено обезбедили рачунари. Обавезно је понети личне исправе. У случају да се кандидат не појави сматраће се да одустаје од конкурса.

Упутство за писање мотивационог писма се налази у прилогу.

Проф. др Данијела Стефановић
председник комисије за упис

 

22
 
Дец
 
2014

Обавештавамо Вас да ће др Амра Делић (Одељење за психијатрију, Универзитетски клинички центар, Тузла; Асоцијација XY/Пројекат менталног здравља у Босни и Херцеговини) одржати предавање „Третман усмерен на опоравак у раду са жртвама ратног силовања“ у среду 24. децембра у 10 часова у свечаној сали „Драгослав Срејовић“.

 

22
 
Дец
 
2014

У понедељак 29. децембра одржаће се, у организацији Института за антику и класично наслеђе, манифестација под називом

Digitalia philologorum
Дан дигиталне латинистике/грецистике на Филозофском факултету


За студенте, наставнике и госте Факултета говориће

Драгана Грбић, научни сарадник Балканолошког института
Анђелка Зечевић, асистент Математичког факултета
Марко Витас, мастер студент Класичних наука

Свечана сала „Драгослав Срејовић“ (108), 29.12. од 13 часова.

 

19
 
Дец
 
2014

Удружење студената психологије „Стимулус“ позива све заинтеесоване студенте и професоре Филозофског факултета на трибину „Бити или не бити – добре и лоше стране телесног кажњавања деце“ на којој ће учешће узети др Александар Бауцал, др Јеленa Врањешевић, др Јован Мирић и др Нада Кораћ.

Трибина ће се одржати у уторак 23. децембра са почетком у 18:30 у амфитеатру „Георгије Острогорски“.

 

19
 
Дец
 
2014

Подсећамо наставнике и студенте да је предвиђено да се у суботу, 20. децембра ради по распореду за среду.

 

18
 
Дец
 
2014

Прелиминарнe ранг-листе за упис на докторске студије налазе се у рубрици За будуће студенте – Ранг-листе – докторске (http://www.f.bg.ac.rs/buduci_studenti/doktorske_liste). Жалбе на прелиминарну ранг-листу могу се поднети у архиви Факултета у наредних 36 сати, од тренутка објављивања прелиминарне ранг-листе.

 

18
 
Дец
 
2014

Улепшајте дан себи и другима – дајте крв у четвртак, 18. децембра, од 10 до 16 часова у свечаној сали „Драгослав Срејовић“.

 

17
 
Дец
 
2014

Драге колегинице и колеге, драги родитељи,

Синдикални Деда Мраз ће новогодишње пакетиће поделити у уторак, 23.12. у свечаној сали „Драгослав Срејовић“ у 13 часова, уз пратећи програм, који ће, надамо се, бити занимљив за све узрасте.

Срдачно,
Синдикат Филозофског факултета

 

17
 
Дец
 
2014

Лабораторија за експерименталну психологију вас позива на трибину са темом „Дигитална хуманистика“, о којој ће говорити Александра Вранеш (Филолошки факултет Универзитета у Београду).

Трибина ће се одржати у четвртак 18. децембра у 15 часова, у просторијама Лабораторије за експерименталну психологију на Филозофском факултету у Београду (сутерен Факултета).

У прилогу се можете детаљније информисати о садржају трибине.

 

15
 
Дец
 
2014

Молимо студенте мастер студија који су уписани у прву, другу и трећу годину студирања у школској 2014/15. години, као и студенте који су поновo уписани, а нису пријавили предмете за слушање и полагање или само за полагање, да то, у што краћем року, ураде код секретара свог одељења.

Обавештење се односи и на студенте којима је остао само мастер рад.

 

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
↑↑↑