Vesti i događaji

Опште вести
RSS
29
 
Мај
 
2018

Молбе за пријаву предмета преко 72 ЕСПБ бодова моћи ће да се поднесу у просторијама студентског парламента (СО5) од понедељка 11.06 до среде 13.06 у временском интервалу од 13 до 15 часова. Приликом подношења молбе, не плаћа се никаква новчана надокнада.

Молбе могу поднети студенти завршних година којима је до краја студија остало:

Или само ЈЕДАН непријављен предмет за полагање
Или само непријављен ДИПЛОМСКИ РАД, уколико је у питању катедра која има завршни рад.


Студентски парламент28
 
Мај
 
2018

Универзитетски центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду реализоваће онлајн курс под називом ВЕШТИНЕ УПРАВЉАЊА КАРИЈЕРОМ на Moodle платформи Рачунарског Центра Универзитета у Београду.

Курс траје пет недеља и осмишљен је тако да студенти могу да му приступају када и где њима одговара. Састоји се од различитих вежби, видео и аудио материјала, задатака, ресурса за читање, који заједно чине јединствени пакет чији је основни циљ да студенте оспособи за управљање каријером, припреми за укључивање у тржште рада и пружи подршку у преузимању активне улоге у будућем каријерном развоју.

Који су моји квалитети? Како видим своју каријеру? Које опције ми стоје на располагању? Како се постављају каријерни циљеви? Како и где могу да тражим посао? Како да се успешно представим послодавцу?

Ако су ово нека од питања која постављате себи, одговор можете добити на онлајн курсу Вештине управљања каријером који ће први пут од кад се реализује бити отворен за све заинтересоване студенте факултета Универзитета у Београду. Курс је конципирао тим Центра за развој каријере, и успешно се реализује у "живој" и онлајн форми од 2015. године.

Почетак курса је 28.маја, а пријава је могућа до краја друге недеље од почетка курса на линку www.razvojkarijere.bg.ac.rs/vuk.


24
 
Мај
 
2018

Центар за образовање наставника Филозофског факултета расписује јавни позив за програм учења током читавог живота "Образовање наставника предметне наставе". У прилогу се налазе текст Јавног позива и Пријавни лист који је потребно предати приликом подношења докумената.

Пријаве се подносе у периоду од 28.05 до 05.06.2018.23
 
Мај
 
2018

Обавештавамо колегинице и колеге да ће Клуб данас бити отворен до 14 часова ради припреме прославе завршетка првог циклуса пројекта Међугенерацијске сарадње у организацији Клуба студената андрагогије ФФ, ФОНИС-а (Удружења студената Факултета организационих наука) и Герантолошког центра Београд.

Због самог капацитета објекта и гостовања већег броја студената-волонтера са ФОН-а, полазника обука у оквиру овог пројекта (корисника услуга Герoнтолошког центра Београд), као и присуства представника медија, Министарстава и Владе РС који су пружили подршку пројекту, молимо за разумевање због смањеног капацитета Клуба и скраћеног радног времена. У четвртак 24. маја и наредним радним данима Клуб ће радити од 10 до 19 часова.23
 
Мај
 
2018

Колоквијум из предмета "Образовање одраслих" биће одржан 24.05.2018. године у сали 101 у 1.15 часова


23
 
Мај
 
2018

Велики успех одбојкаша Филозофског факултета! Мушка одбојкашка секција Спортског удружења Филозофског факултета "Младост" остварила је 20. маја 2018. године историјски успех – освојила је бронзану медаљу у Лиги студената Универзитета у Београду.
Момци у саставу Марио Буцуљевић, Матија Глишић, Јован Ковачић, Урош Константиновић, Александар Видовић, Стефан Петковић, Милан Маравић, Милош Вујатовић и Данило Мијовић и тренер Петар Стефановић су у утакмици за треће место сјајном игром победили су одличну екипу Факултета организационих наука 3-1 (25:19; 23:25; 25:17; 25:15) у сетовима.
У првом и другом сету виђена је најбоља игра обе екипе, нашим момцима припао је први, а екипи ФОН-а други сет. У трећем и четвртом сету квалитет наше екипе је дошао до изражаја и одличном игром у пољу, нападу, одбрани, а поготово добрим сервисом наша екипа је освојила оба сета и на радост малобројне, али ватрене групе навијача донела прву медаљу нашем факултету у историји мушке одбојкашке секције.

Честитамо нашим бронзаним момцима, чије одличjе сија златним сјајем, и желимо им да у годинама које долазе буду још успешнији!


Спортско удружење Филозофског факултета "Младост"22
 
Мај
 
2018

Драге студенткиње и студенти, колегинице и колеге,

Са великим задовољством вас обавештавамо да се данас, у уторак 22. маја, званично отвара Клуб студената Филозофског факултета у који се улази из Васине улице.


У Клубу вас чекају снижене цене пића и хране (за почетак сендвича, касније и куваних јела), добар бежични интернет и пријатан простор за дружење, рад и програме које ће студентска удружења и групе организовати у послеподневним и вечерњим часовима. Простор је мултифункционалан и опремљен за предавања, радионице, пројекције филмова, трибине, изложбе и свирке. Радно време Клуба је од 10 до 19 часова, односно дуже када су најављени посебни програми.


Уколико имате предлог за програм који би могао да се организује у Клубу, обратите се Мили Бакић из Центра за међународну сарадњу и односе с јавношћу путем мејла mila.bakic@f.bg.ac.rs

Надамо се да ћете уживати у новом факултетском простору.

Управа Филозофског факултета22
 
Мај
 
2018

Социолошки клуб Вас позива на разговор о књизи "Социјална одрживост града: изазови неолибералне урбане политике" др Анђелке Мирков, научне сараднице Института за социолошка истраживања Филозофског факултета у Београду. О књизи ће говорити проф. др Мина Петровић са Одељења за социологију Филозофског факултета у Београду, доц. др Ана Пајванчић Цизељ са Одсека за социологију Филозофског факултета у Новом Саду и ауторка. Социолошки клуб биће одржан у понедељак 28.5.2018. у 17:00 у свечаној сали Филозофског факултета у Београду.


17
 
Мај
 
2018

Распоред испта се налази у прилогу и на страни ЦОН-а - ИСПИТИ: www.f.bg.ac.rs/con/ispiti


16
 
Мај
 
2018

Позивамо вас на предавање „Is psychoanalysis an anthropology? And why it is not“ које ће се одржати у петак, 18. маја, у 15 часова, у Студентском клубу Филозофског факултета (улаз из Васине улице).


1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
↑↑↑