Zaposleni

Претрага по одељењу:
Претрага по звању:
Претрага по имену и/или презимену:
Molimo Vas da unesete celo ime ili deo imena koristeći slova č, ć, ž, š ili đ ako je potrebno


др Катарина Поповић
редовни професор
Одељење: Андрагогија
Кабинет: к268
Телефон: 3206-159
Лична страна


Термини консултација:
Среда 13:00 - 14:00 (пролећни семестар)
↑↑↑