Klub studenata andragogije - Projekti

ПРОЈЕКТИ

До сада је Клуб студената андрагогије реализовао пројекте:

 1. „Друштво које учи“ – први и други део
  Реализација овог пројекта је подразумевала посету студената из Љубљане, као и повратну посету. Циљеви ових ексурзија нису била само дружења, већ и остваривање међународне сарадње двеју организација кроз неки део наредних пројеката, са акцентом на Youth in action програм, у којем можемо да учествујемо као партнери неке од организација ЕУ.
 2. Клуб студената андрагогије организовао је у јуну 2011. године у сарадњи са Филозофским факултетом и Катедром за педагогију и андрагогију БАСОПЕД конференцију.
 3. Андрагошки дан 3 (2010)
 4. Андрагошки дан 4 (2011)
 5. Ноћ музеја 2011
 6. Ноћ музеја 2012 – Образовање жена кроз историју
 7. Представљање „Стратегије 2020“ у сарадњи са Клубом студената педагогије
  Стратегију су представили Властимир Матејић – координатор пројекта, Иван Ивић – координатор пројекта, Вера Дондур – координатор тима за докторске студије, Миша Недељковић – координатор за финансирање образовања, Ратко Јанков – координатор за образовање наставника и Ана Пешикан, координатор тима за основно, опште средње и уметничко образовање, након чега је уследила дискусија током које су студенти постављали питања. Трибина је била едукативног карактера и имала је за циљ да се студенти упознају са Стратегијом, њеним позитивним и негативним странама, као и са променама које ће донети у образовање у Србији.
 8. Документарни филм о проф. Д. Савићевићу
  Премијера филма одржала се 01.07.2012. у Југословенској кинотеци и представљала је поклон КСА професору за његов 88. рођендан.
 9. Басопед конференција 2011.
  КСА је као партнер Института за педагогију и андрагогију реализовао конференцију.
 10. У првој половини 2012. неколико пута, заједно са члановима Гете гериле, напунили Отворену библиотеку књигама.
 11. Радионице за средњошколце
 12. Размена знања: Курс дактилографије
↑↑↑