Етнологија и антропологија

др Сенка Ковач
редовни професор
Кабинет: к558
Телефон: 3206-276
Лична страна


Термини консултација:
Среда 13:15 - 14:00 (пролећни семестар)
Уторак 19:00 - 20:00 (пролећни семестар)
↑↑↑