Социологија

др Ђокица Јовановић
редовни професор у пензији
Одељење: Социологија
Кабинет: к383
Телефон: 3206-210
Лична страна


Термини консултација:
Четвртак 13:00 - 15:00 (пролећни семестар)
↑↑↑