Социологија

др Небојша Петровић
редовни професор
Одељење: Психологија
Кабинет: к279
Телефон: 3206-166
Лична страна


Термини консултација:
Среда 12:00 - 13:00 (јесењи семестар)
Среда 13:00 - 14:00 (пролећни семестар)
↑↑↑