Психологија

др Биљана Станковић
доцент
Одељење: Психологија
Кабинет: к260
Телефон: 3206-151
Лична страна


Термини консултација:
Уторак 11:30 - 12:30 (пролећни семестар)
Четвртак 13:00 - 14:00 (јесењи семестар)
↑↑↑