Психологија

др Оливер Тошковић
ванредни професор
Одељење: Психологија
Кабинет: к280
Телефон: 3206-167
Лична страна


Термини консултација:
Среда 10:00 - 12:00 (пролећни семестар)
Среда 13:00 - 15:00 (јесењи семестар)
↑↑↑