Психологија

др Лазар Тењовић
доцент
Одељење: Психологија
Кабинет: к261
Телефон: 3206-150
Лична страна


Термини консултација:
Среда 10:00 - 12:00 (пролећни семестар)
Среда 13:00 - 15:00 (јесењи семестар)
↑↑↑