Мастер програм за образовање предметних наставника - Актуелности

АКТУЕЛНОСТИ

- Професор Мати Мери са Универзитета у Хелсинкију је 24.06.2014. у Центру за образовање наставника Филозофског факултета у Београду одржао семинар на тему „Како помоћи будућим наставницима да постану истраживачи?“. Активност је део Tempus MASTS пројекта (Seminar of EU academic staff).
http://www.masts.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=60:odrana-je-aktivnost-seminar-of-eu-academic-staff-projekatska-aktivnost-73-na-univerzitetu-u-beogradu&catid=3:vesti&Itemid=3&lang=sr

- Професор Мати Мери са Универзитета у Хелсинкију се 26.06.2014. у Центру за образовање наставника Филозофског факултета у Београду састао са студентима мастер програма за образовање наставника предметне наставе. Професор је са студентима разговарао о систему образовања у Финској, а нарочито образовању наставника.

- Први сусрет са студентима примљеним на студијски програм је одржан 14. новембра 2013. у 17.30 часова у слушаоници 214.

- Допунски конкурс за упис на студије расписан је 1. новембра 2013. Године. Листу примљених кандидата можете преузети овде.

- Конкурс за упис прве генерације студената на програм расписан је 22. октобра 2013. Године. Листу примљених кандидата можете преузети овде.

- Програм је добио одлуку о акредитацији септембра 2013. године.

- Захтев за акредитацију студијског програма поднет је Комисији за акредитацију и проверу квалитета децембра 2012. године.

- Студијски програм усвојен на Сенату Универзитета у Београду 16. маја 2012. године.

- Предлог студијског програма усвојен од стране Наставно-научног већа Филозофског факултета 23. фебруара 2012. године.

- 15. децембра 2011. године одржан је састанак поводом усклађивања програма образовања предметних наставника на свим државним универзитетима у Србији.
Записник са састанка

- 30. новембра и 1. децембра одржана је радионица „Master curriculum design“ у Нишу, на којој су представљене и критички преиспитиване радне верзије програма са свих државних универзитета у Србији.
Извештај са радионице

 

↑↑↑