Етнологија и антропологија

17
 
Нов
 
2022
Хуманитарна акција Центра за развој каријере Филозофског факултета – CV Screening

Драге колегинице и колеге, Позивамо вас да учествујете у хуманитарној акцији коју спроводи Центар за развој каријере Филозофског факултета. Ради се о једном хуманитарном гесту у којем можете учествовати тако што ћете послати СМС поруку 176 на 3030 и на тај начин допринети сакупљању средстава за Андријино лечење а заузврат нам можете доставити свој CV на преглед где ћете добити исцрпне савете за побољшање своје биографије и самим тим учинити је професионалнијом и примећенијом код послодавца.

Андрија је младић који је рођен 1996. године као потпуно здраво дете, без икаквих знакова који би указивали на неки здравствени проблем. Међутим са четири месеца почиње да показује прве симптоме церебралне парализе, и од тада почиње његова борба.

Андрија данас не говори и не хода. Везан је за инвалидска колица и потребна му је целодневна нега. Како би се Андријино стање поправило неопходне су му кинези терапије у комбинацији са tecnobody терапијама које породица није у прилици да плати, те моли све људе добре воље који могу да помогну Андрији, да то учине.

Да бисте учествовали, потребно је да попуните формулар на линку у опису нашег профила на Инстаграму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfaAAIxcgZtpeaGYG0Q5qsoRBQtJWZU4T-wcdT0Fmlih82UBQ/viewform

Будите хумани и пошаљите поруку како бисте помогли да Андрија оствари свој сан.
Ваш тим Центра за развој каријере Филозофског факултета↑↑↑