Zaposleni

Претрага по одељењу:
Претрага по звању:
Претрага по имену и/или презимену:
Molimo Vas da unesete celo ime ili deo imena koristeći slova č, ć, ž, š ili đ ako je potrebno


др Виолета Орловић Ловрен
ванредни професор
Одељење: Андрагогија
Кабинет: к272
Телефон: 3206-163
Лична страна


Термини консултација:
Уторак 14:00 - 15:00 (пролећни семестар)
↑↑↑