Etnologija i antropologija

19
 
Сеп
 
2017
Промена термина испита - Нац.етнологија/антропологија – Тело и идентитет (и Тело, одевање и идентитет)

Испит из предмета Нац.етнологија/антропологија – Тело и идентитет (и Тело, одевање и идентитет) одржаће се 21.9. у 15:30 часова, 583

 

↑↑↑