Психологија

др Тинде Ковач-Церовић
ванредни професор
Одељење: Психологија
Кабинет: к259
Телефон: 3206-148
Лична страна


Термини консултација:
Понедељак 18:30 - 19:30 (пролећни семестар)
↑↑↑