Психологија

др Татјана Вукосављевић-Гвозден
редовни професор
Одељење: Психологија
Кабинет: к258
Телефон: 3206-149
Лична страна


Термини консултација:
Петак 13:00 - 14:00 (јесењи семестар)
Уторак 14:00 - 15:00 (пролећни семестар)
↑↑↑